fredag 20 juli 2012

MY BEDROOM!


Halloj!
 Har ju inte visat så mycket bilder från vårt lilla casa..
 Så idag tänkte jag visa er sötisar  bilder från vårt sovrum.  
 

Hade länge tänkt ha en stoor tapetserad spånskiva bakom sängen istället för sängavel. Men efter vi satt upp en vägg mellan två rum så Leon skulle få eget, fick min fina vikskärm en ny funktion.  (Annars skulle jag kunna tänka mig en maffig stoppad sängavel) Den är från RAJA på Odengatan I Sthlm, som importerar massa fina gamla Indiska möbler, textilier mm. Ett riktigt litet mecka för er som gillar gamla fina möbler. Skärmen har jag haft i säkert tio år, men förra sommaren fick den ny färg, den var mörkbrun från början.  Sängen är en Tempur, såå skön för mina svaga rygg.

Golven oljades för också senast för fem år sedan.. ville ha en smutslila/grå nyans där med. Men jag tror att det ska målas vita snart som i dom tre övriga sovrummen uppe. Blir väl bra eller?! :)


Den här tapeten i dov silvrigfärg med handtryckt megastort medaljongmönster, har jag haft stående hemma i säkert fem år men i våras kom den äntligen upp. (ny taklist snart hoppas jag;) Så det är det första jag ser när jag vaknar... Gillade tapeten jätte mycket innan, men nu vet jag inte.. hihi.. Väggarna har haft samma färg sen fem år ... En specialblandad, dovt gråsmutslia, typ ;) i en struktur som nästan känns som betongputs.  Skulle helst vilja ha väggarna i just betongputs! :)  Lampan är från början en lykta, köpt i Visby för long time ago.



Överkastet är från IKEA, stora sammetskuddar från Mimou, plisserade kuddar från Rusta, 
svandunskudden från H&M och paljettkudden är en gammal partytopp.
( my discodays ain´t over, men känner inte riktigt för att glittra ikapp med discokulan ;)


Mina älsklingar... Lamporna Bourgie från Kartell. Sängbordet till höger är ett liitet soffbord med stort förvaringsfack, där har jag lite böcker och magazins. Också från Kartell, men vi har dom bara för att jag
 inte hittat ngt annat som jag vill ha. Helst något i betong.. något kubliknande i måttet 50x50,
 och till ett bra pris förståss. ;) 


Mysigast är nog ändå den fina utsikten.. lite Bullerby känsla, och om jag sträcker mig våghalsigt 
ut genom fönstret har jag fin vy över vattnet. :)