onsdag 9 maj 2012

How to wear...

How to wear coraljeans

Coloured Jeans!

Korall är färgen som mitt hjärta bankar mest för just nu.. och den finns ju i så många olika fina toner.
Pinkkorallen + orangekorall är favoriterna. Riktiga piggelinfärger! Man kan ju inte annat än vara glad i ett par färgglada brallor, eller hur?! ;) Snyggast är det med vitt/naturvitt  till på överdelen. Nude eller ljus cognac på skor och väska. Om man inte vill köra färg på skorna med, gärna i en avvikande färg då som på Gina Tricot´s bild nedan. Då får resten gå i neutralt, så man inte ser ut som en cirkusartist.. ;),. Även om man alltid uppmanas att inte har mer än tre färgade accessoarer... tycker jag den regeln kan man tumma på lite nu till sommaren ;)  Naglar och läppar kan räknas som ett, så då kan man ha tex skor, väska och armband i färg.
Så här skulle jag kunna tänka mig bära korallfärgade jeans i vår och sommar :)

Vad är era favoritfärger nu i vår och sommar?! :)


Du har väl inte missat chansen att vinna det här färglada setet med ljuvlig sjal med tassels ;), Odd Molly lipbalm och smycke från Truly Madly. På inlägget från 30/4 ser du hur ska gå till väga.

Hoppas ni får en fin onsdag! 
Kram!
 

4 kommentarer:

  1. Hej =) Idag är sista chansen att tävla om en personlig barntavla från dotto.se ! Du hittar tävlingen här: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/may/tavling-vinn-valfri-barntavla-1.html

    Om den inte passar dig så har jag flera andra tävlingar igång. Du kan vinna presentkort 300 kr hos batteriexperten, presentkort 400 kr hos lykka (köksredskap på nätet), presentkort 250 kr hos prylgrossen. Och du, nästa vecka startar jag en goodiebagtävling värd över 7000 kronor, missa inte den!

    Här hittar du alla mina tävlingar:
    http://moniasundgrenjansson.blogg.se/category/tavlingar.html

    Hoppas du får en fin dag trots det tråkiga vädret, passar perfekt att ägna sig åt datorn och tävla :)

    * är du redan med och tävlar eller inte vill ha reklamkommentarer så ber jag om ursäkt :/

    SvaraRadera
  2. Fantastisk FARGE:)
    Og så fin den var sammen med brunt ♥
    Elsker slike inspirasjonsinnlegg som dette altså:)
    Du er knallflink:)

    Ha en fin fin kveld !!

    SvaraRadera
  3. Jättesnyggt du tagit fram! Tack för tipsen, jag skulle valt ungefär samma! Jag är oxå sugen på korall... men har fått för mig att jag som rödhårig, inte passar i det... men vad sjutton, jag måste ju testa ;) Förresten, jag har ju blommigt i korall/beige så då måste det ju funka ...haha... ;) Brukar oxå ha cognacsfärgat skinn till det ;)
    Kram, kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! :) Klart du kan! Kanon snyggt ju till röttsvall :)

      Kram!

      Radera